Anmeldelser
Dyrehandler
Dyrlæge

Rotter i hængekøje

Dyrehandler

Anmeldelserne er opdelt efter regioner: Jylland, Fyn og Sjælland.

Jylland
AalborgCalles Dyrehandel
Anmelder: Thomas L, juni 2002
Anmeldelse: 
Rotter Rotter er delt op i håndtamme rotter og ikke-tamme rotter. Ingen opdeling af køn. Rotterne går i et lille plastikbur i et område reserveret til gnavere.
Bure og udstyr Et stort udvalg. Det de ikke har tilbyder de at bestille hjem og de ringer, når det ankommer.
Foder og godbidder Et stort udvalg. Alt fra færdigblandinger til løse nødder og tørrede frugter.
Strøelse Bredt udvalg, der omspænder gran-savsmuld, hø og pressede savsmulds-"piller", der klart kan anbefales... desværre er det lidt dyrt.
Priser 25,- pr. rotte
Personalets viden og rådgivning Personalet ved ikke så meget om rotter generelt, men dog nok til at det er forsvarligt. Mus og rotter bliver nødigt løftet i halen. En enkelt mus var i ringe tilstand og havde store sår på halen og i pelsen. Den blev bragt ud bagvej og aflivet straks, da dette blev pointeret overfor personalet.
Generelt indtryk af butikken Det er en stor butik, men den er godt opdelt, så det ikke virker alt for supermarked-agtigt. Det er tydeligt at alle dyr sælges primært som kæledyr. Dog går hunrotter og hanrotter sammen og jeg bemærkede en dame, der gerne ville aflevere afkom tilbage fra en hamster, da den åbenbart var gravid, da hun købte den. Rotterne virker kærlige og kontaktsøgende, men også stressede. Jeg ville nødigt købe mine dyr her.
AalborgCarstens Dyrehandel
Anmelder: Thomas L, juni 2002
Anmeldelse: 
Rotter Alle rotter går sammen i samme bur. Det være sig hunner, hanner og nyfødte. Der er ingen adskildelse og ingen ro til diende mødre.
Bure og udstyr Et lille udvalg af bure og et lidt større udvalg af huse og lignende.
Foder og godbidder Ikke det store udvalg... og ingen særlige rotteblandinger.
Strøelse Har kun gran-savsmuld og hø...
Priser 25 kr/rotte - mulighed for mængderabat og køb af "klippekort"
Personalets viden og rådgivning Har svært ved at kende forskel på hunmus og hanmus... går ud fra, at de har lige så svært ved at kende forskel på hanrotter, hunrotter og gravide rotter, siden de allesammen går sammen i et ret lille glasbur med savsmuld. Mus løftes i halerne og håndteres som var det en bunke legoklodser, der rodes rundt i... Jeg har gudskelov ikke set dem håndtere rotterne
Generelt indtryk af butikken Hyggeligt lille sted med stort udvalg af dyr og et mindre udvalg af udstyr. Det er ikke tilladt at holde slanger i Aalborg Kommune, hvorfor det kan undre at salget af mus og rotter tilsynelande kun sælges som foder. De har også frosne mus og rotter. Jeg ville nødigt købe mine dyr her.
KoldingKolding Dyrehandel/Pethouse på klostergade
Anmelder: Smolfie, november 2002
Anmeldelse: 
Rotter Der forhandles unger, der alle går i samme bur uanset køn, og der forhandles også voksne rotter der også går sammen uanset køn.
Bure og udstyr Der er mange forskellige bure. Der er meget lidt udstyr, og der er kun et lille udvalg i foder.
Foder og godbidder Der sælges almindeligt Vitakraft rottefoder.
Strøelse Man kan få strøelse, hø. Prismæssigt er det 10 kr. dyrere som i de andre butikker vi kommer i.
Priser Rotterne koster 35,- for voksne (mængderabat) ungerne koster 25,- (mængderabat)
Personalets viden og rådgivning Personalet ved ikke INTET om rotter Desværre går alle kønnene sammen, i et ret lille plast bur med savsmuld, rotterne bliver meget nødigt rørt ved, da personalet syntes de er ulækre. Jeg gjorde en ekspedienten (ejeren) opmærksom på, at der var en rotte med et dårligt øje, svaret var; ”nåår den jamen det har den da haft i de 2 måneder vi har haft den”. I samme bur lå en forvokset unge og prøvede på at die sit kuld unger, mens hun havde en kamp med at være i fred for de andre rotter i buret. I et andet bur var der ALT for mange unger i, og de var ellers kontakt søgende nok, men magen til ynkelige små pus skal man lede længe efter. I et lille plast bur på en anden hylde lå der en halv spist, halvt levende mus, da jeg gjorde opmærksom på det var svaret; ”ja og ?” Da forlod jeg butikken i vrede !!!!
Generelt indtryk af butikken Jeg vil ALDRIG handle foder og lignende der ude ! DYREPLAGER er mere passende end dyrehandler.
KoldingPetworld
Anmelder: Smolfie, oktober 2002
Anmeldelse: 
Rotter Der forhandles kun unger, der alle går i samme bur uanset køn. Personalet håndterer rotterne ved fodringstid og hvis man vil købe en. Man må ikke røre dyrene selv, før du har en ekspedient ved din side.
Bure og udstyr Der er mange forskellige bure. Der er meget forskelligt udstyr; reb, stiger med videre, og det der ikke er bestilles gerne hjem.
Foder og godbidder Der sælges almindeligt Vitakraft rottefoder, (nu i to varianter). Der føres også Vitakraft kiks, drops, gnaverstænger til rotter med mere, og det der ikke er bestilles gerne hjem.
Strøelse Man kan få strøelse, piller, hø med mere. Prismæssigt er der ikke den store forskel som i de andre butikker vi kommer i.
Priser Rotterne koster 35,-
Personalets viden og rådgivning Personalet ved ikke så meget om rotter generelt, men dog nok til at det er forsvarligt at de har dem, men ekspedienten spurte mig om jeg ikke ville hjælpe hende lidt, så hun vidste hvad de forskellige farver hedder rigtigt. Og det gjorde jeg da med glæde. Jeg købte 5 rotte dernede af 3 omgange og var interesseret i familieforholdene, jeg fik at vide, at ejeren var en privat person fra byen, som havde dem som kæledyr. Desværre går alle kønnene sammen i et ret lille glasbur med savsmuld, rotterne bliver meget nødigt løftet/holdt i halen, men bliver løftet og holdt meget forsigtigt og omsorgsfuldt. Desværre spurte jeg om de kunne skaffe flere blå rotter og ekspedienten lovede mig at de ville ringe til mig, når hun havde snakket med avleren. 2 Dage efter ringede hun og sagde at de havde fået blå unger igen i butikken, desværre tænkte avleren kun på penge og jeg hentede 2 blå rotteunger der var taget fra ALT for tidligt, men de har det kanon godt oppe ved Chirie nu.
Generelt indtryk af butikken Jeg vil stadig handle foder og lignende der ude, men grundet det med de 2 små hanner køber jeg dog ALDRIG rotter der ude mere.
RandersBonnie Dyrecenter
Anmelder: Ditte C, juni 2002
Anmeldelse: 
Rotter Der forhandles kun unger, der alle går i samme bur uanset køn. Personalet håndterer ikke rotterne og opdager derfor ikke alvorlige sygdomme som skab, før rotterne er skaldede og fyldt med sår.
Bure og udstyr Der er mange forskellige bure, og det der ikke er bestilles gerne hjem. Der er meget forskelligt udstyr; reb, stiger med videre.
Foder og godbidder Der sælges almindeligt Vitakraft rottefoder, (nu i to varianter). Der føres også Vitakraft kiks, drops, gnaverstænger til rotter med mere.
Strøelse MMan kan få strøelse, piller, hø med mere. Strøelsen er noget dyrere end i andre butikker. (op til 15 kroner til forskel for en pakning).
Priser Almindelige priser, rotterne koster 65,-, hvilket kan virke dyrt, især da det primært er foderrotter der handles. (disse sælges også som tamrotter med diverse sygdomme).
Personalets viden og rådgivning Personalet ved intet om rotter og burde ikke holde dem. De lyver omkring rotternes helbred, (øreskab var i flg Bonnie bidmærker fra en ældre rotte). Jeg købte en rotte dernede og var meget interesseret i familieforholdene, om det var indavl eller ordentlig avl. Jeg fik at vide, at ejeren af moderen også havde faren, og han var en stor flot rotte. Senere finder jeg ud af, ved kontakt til ejeren af moderen, at hun ikke har nogle hanner og moderen var gravid, formentlig med sin egen bror, da hun købte rotten. Moderen til ungerne dør, inden rotterne indleveres i butikken (formentlig hjernebetændelse). Ejeren kontakter butikken og gør dem opmærksomme på problemet, og siger, at hun ikke kan garantere, at det ikke er arveligt. Bonnie vælger stadig at sælge ungerne som kælerotter, der i blandt, min søde dejlige lille rotte. I en alder af kun to måneder, bliver han forfærdelig syg i løbet af ½ time. Han vælter om på siden og vrider sig. Han virker panisk og finder kun ro i mine hænder. Jeg tog til dyrlægen med ham, og det endte med en aflivning. Mistanken ligger på hjernebetændelse, og den stakkels rottes bugvæg var fyldt med en væske, formentlig blod. Bonnie advarer ikke om muligheden for, at ungerne er syge. P.t. er 2 unger samt moderen døde, og jeg ved ikke besked omkring de andre fra kuldet. Bonnie kunne vælge kun at sælge disse rotter til foder, og få nogle andre til kælerotter, men i stedet skal jeg og andre gå igennem smerten ved at miste et dyr man holder af, alt alt for tidligt. Ved flere lejligheder har jeg oplevet at personalet lyver. Også omkring andre dyr end rotterne.
Generelt indtryk af butikken Jeg vil aldrig handle der mere. Jeg finder et andet sted at købe mit foder, strøelse med mere, og mht rotter vil jeg fraråde alle at handle der. Og dette er fuldt ud baseret på et løgnagtigt personale, der ikke tænker sig om.

Fyn
OdenseBonnie Dyrecenter, Vesterbro
Anmelder: Klara, marts 2002
Bemærk Der er siden indleveringen af denne anmeldelse sket et ejerskifte af den pågældende butik, hvor der er forlydende om væsentlige strukturændringer - forhåbentlig også i området Personalets viden og rådgivning.
Ejerskiftet fandt sted d. 7. november 2003.
Indtil nye oplysninger foreligger bør informationerne om denne butik tages med varsomhed.
Anmeldelse: 
Rotter Har aldrig set voksne rotter her, kun unger mellem ca. 4-7 uger. De har kun 1 kuld ad gangen til salg. Rent bur. Ungerne virker sunde og raske, men meget forskræmte. Hun og han-unger sammen.
Bure og udstyr Godt udvalg i mindre bure, meget få i "rottestørrelse". Legetøj, huse og lign. er næsten alt sammen i "hamsterstørrelser".
Foder og godbidder En enkelt slags godbidder til rotter. Stort udvalg til gnavere generelt. Rigtig god gnaverblanding uden foder-piller.
Strøelse Spåner (god kvalitet men gran) og hø til gnavere. Ved ikke om de har velegnet kattestrø.
Priser Almindeligt niveau vil jeg sige.
Personalets viden og rådgivning Desværre grunden til, at jeg ikke handler der mere. Personalet kan ikke skelne hunner og hanner (måske derfor alle ungerne går sammen). Som regel nogen unge fyre, der står i butikken. Talte med ejeren en gang, og hun påstod at hun havde avlet rotter i mange år, og man kunne ikke med sikkerhed skelne kønnene fra hinanden før rotten var 3-4 måneder! Og hun havde været i branchen i 20 år og kendte mange dyrehandlere, der heller ikke kunne kønsbestemme dem før de var ved at være udvoksede. Hun var hverken til at hugge eller stikke i. Da jeg sagde, man kunne kigge efter dievorter, sagde hun at "det må være påstand mod påstand". Hun ville slet ikke høre tale om at det kunne lade sig gøre.
  Kiggede efter nyt bur derinde en dag, og fik at den unge ekspedient anbefalet et lille bur knap nok stort nok til een rotte. Da jeg ville se på en unge, rodede ekspedienten hurtigt bunken af unger fra hinanden og snuppede den hurtigt op ved halespidsen, for som han sagde "de kan bide hårdere end slanger"...
Generelt indtryk af butikken Intet angivet
OdenseDalum Dyrehandel
Anmelder: Casper, februar 2002
Anmeldelse: 
Rotter Der er ingen tamrotter til salg. Div. arter af gnaver sælges.
Bure og udstyr Har et rimelig udvalg af bure og et mindre sortiment af div. tilbehør til gnavere, fugle, hunde og katte.
Foder og godbidder Der sælges ikke specialfoder til tamrotter, men de kører med et par gode hjemmelavede gnaverblandninger, hvoraf den ene næsten er helt uden kaninpiller. Godbidder findes til de mere traditionelle gnavere.
Strøelse Alm. Spåner, hø og Miljøstrøelse.
Priser Almindelig niveau, til tider med gode tilbud.
Personalets viden og rådgivning Selvom han ikke har specielt meget til tamrotter, handler jeg alligevel der ofte. Grunden til dette, er både hans holdning og måde, at drive sin dyrehandel på. Hans fugle bliver holdt i store udendørs voliere og om sommeren har jeg oplevet at kaninerne fik lov til at komme på græs - i en udendørs indhegning.
Generelt indtryk af butikken En lille dyrehandler, med en hyggelig gårdhave.
OdenseDyrehandlen, Rosengårdcentret
Anmelder: Klara, marts 2002
Anmeldelse: 
Rotter De sælger ikke rotter. Andre gnavere i rene og ret store bure.
Bure og udstyr Godt udvalg i store bure. OK udvalg i legetøj og huse. Masser af øvrigt tilbehør til bure.
Foder og godbidder Ved ikke med alm. foder. Ikke ret mange godbidder til rotter. Meget stort udvalg til gnavere i øvrigt.
Strøelse Forholdvis billige spåner (gode, men gran) har noget strøelse bestående af varmebehandlede pellets af træfibre og papir. Virkelig godt, men lidt dyrt.
Priser Almindeligt niveau. Har tit gode tilbud på bla. bure, strøelse og gnaver- stænger o.lign.
Personalets viden og rådgivning Ved ikke. Har ikke haft brug for hjælp.
Generelt indtryk af butikken Intet angivet
OdenseFyns Fugle og Akvarie Centrum
Anmelder: Klara, marts 2002
Anmeldelse: 
Rotter Af og til kuld. Hannen, hunnen og alle unger sammen i eet bur. En af de gange jeg var inde og kigge, sad de to vokse rotter i buret med unger fra seneste kuld ca. 3 uger gamle og en unge fra forrige kuld ca. 4-5 uger gammel. Unger og forældre virker sunde og raske. Nysgerrige og livlige unger.
Bure og udstyr Lille udvalg i bure, 1 eller 2 i en lille rottestørrelse. Godt udvalg i træ-huse. Lille basis-udvalg i andet udstyr.
Foder og godbidder Ikke god gnaverblanding- meget fyldstof. Meget lille udvalg i gnaverstænger og godbidder.
Strøelse Ved kun at de har hø og spåner (gran) i god kvalitet. Ved ikke mht. andet strøelse.
Priser Almindeligt niveau.
Personalets viden og rådgivning Kun en af ejerne/ansatte ved noget om rotterne. Har man spørgsmål er man velkommen til at komme igen, og snakke med ham. Har ikke selv talt med ham vedr. rotter.
Generelt indtryk af butikken Ikke angivet
SvendborgDyfo dyrehandel (Tropehus Gruner)
Anmelder: Klara, marts 2002
Anmeldelse: 
Rotter Ungerne delt i hanner og hunner i rene og forholdsvis store glas-bure. Alle unger virker sunde og raske og livlige. Lidt bange -kommer ikke hen og snuser.
  Deres voksne ca. 6-8 rotter og unger op til ca. 4 uger går i et akvarie sammen. Virker noget overfyldt. Hanner og hunner sammen. Hver gang jeg har været der var mindst een hun med unger. Således ingen begrænsning af kuld og ingen kontrol med hvem der er faderen til ungerne. Ingen sygdomstegn umiddelbart hos de voksne rotter.
Bure og udstyr OK udvalg i bure, også i "rottestr." Mange store velegnede papegøje/fuglebure. Ikke så meget legetøj/huse i rottestr. (for småt) OK udvalg i øvrigt bur-tilbehør.
Foder og godbidder Virkelig god gnaverblandig uden piller. Godt udvalg i gnaver-guf og største udvalg i specielt rotte-guf jeg har set.
Strøelse Ved kun at de har spåner (god kvalitet, men gran).
Priser Ungerne koster 95,- pr. stk. hvilket er det dyreste jeg er stødt på. Spåner er lidt billigere end andre steder. Andet jeg har kigget på ligger på alm. niveau.
Personalets viden og rådgivning Kun talt med een af deres personale specielt om rotterne. En ekspedient fortalte selv, at rotterne bliver fodret med de rester fra fuglene, marsvin og kaniner, som de ikke vil spise, fordi "rotterne spiser jo alt".
  Ungerne er delt i hanner og hunner, men jeg har fået en hun-unge hjem derfra (fra han-buret). Ekspedienten checkede ungen og mente stadig det var en han (det var det så altså ikke alligevel). Jeg spurgte om de havde haft noget sygdom hos deres rotter før, og fik at vide, at det havde de ikke, og at de tog dét, at hunnerne ynglede så meget, som et tegn på at rotterne havde det godt.
Ellers meget venlig og hjælpsom betjening.
Generelt indtryk af butikken Ikke angivet

Sjælland
HerlevHerlev Dyrecenter
Anmelder: Spritt, maj 2002
Anmeldelse: 
Rotter Da jeg var der var der kun et enkelt kuld, så jeg så kun moderen og det kuld jeg købet fra. Moderen bed efter dyrehandleren, men ungerne var trygge og nysgerrige, og de virkede håndtamme. Alle så sunde ud og i god foderstand. Jeg synes det virkede som gode rotter.
Bure og udstyr Salgsartikler så jeg ikke. Buret rottekuldet var i var lille, men det er vist meget normalt for en diende hun.
Foder og godbidder Så jeg ikke, men jeg fik stuket en æske rottefoder af fin kvalitet i hånden. Og også en rotte-gnavesten.
Strøelse Spåner (med gran) og hø til gnavere.
Priser Jeg gav 100 kr. for en hanrotte. Strøelse og foder virkede normal i prisniveau.
Personalets viden og rådgivning Rimlig godt. Kvinden havde selv rotter! Og elskede dem! Og hun huskede mig på at købe mad, gnavesten og strøelse. Foderet hun anbefalede var decideret rottefoder, og gnavestenen var også til rotter. Hun solgte dog ungerne 28 dage gamle som standard, hvilket er lidt vel tidligt. Men Neelix var kernesund. Hun kunne sagtens se forskel på hanner og hunner og var fortrolig med dyrene. Jeg husker dog ikke om hun tog ham i halen eller ej.
Generelt indtryk af butikken Godt. Ikke så stort, men et KÆMPE PLUS er at alle gnaverne er i et aflukket rum for sig selv hvor der kun er adgang sammen med personale! Det betyder at de har ro og fred, og der kun er et sæt kunder ad gangen og kigge til dem.
Høje TaastrupVita Dyrecenter i City 2
Anmelder: Chalotte L, juni 2002
Anmeldelse: 
Rotter Alle aldre fra helt nyfødte unger til ældre rotter, begge køn. Alle går i samme bur. Nogle af rotterne så ret usle ud i pelsen (bare pletter).
Bure og udstyr Normalt udvalg for en lille butik.
Foder og godbidder Det sædvanlige udvalg til gnavere og en lille smule specielt beregnet til rotter. De fører blandt andet Reggie Rat fuldfoder.
Strøelse Kunne lige umiddelbart kun se det sædvanlige spåner og hø.
Priser Minimum 5-10 kroner ekstra på diverse tilbehør/foder, end jeg normalt giver i Zoo Zity og hos Aqua Fauna i Valby. Burene var til normale priser.
Personalets viden og rådgivning Ved ikke. Den unge ekspedient snakkede i telefon i al den tid jeg var i butikken.
Generelt indtryk af butikken Personligt vil jeg ikke handle i den butik. Rotterne holdes ikke ordentligt og priserne er for dyre.
RødovreZoo Zity i Stationscentret
Anmelder: Spritt, maj 2002
Anmeldelse: 
Rotter En blandet forsamling. Hunner og hanner går adskilt. De har et permanent bur de avler i, hvor de små unger tumler rundt. Og for tiden har de et separat bur mede Rex'er. Burene er terrarie-typen, med spåner og hø, men der er huse de kan gemme sig og bjerge af hø. Der er intet legetøj eller aktiviteter, men det virker ikke krampet. De sælger foderrotter og tamrotter uden skelnen, og da jeg var der, blev jeg præsenteret for nogle utroligt sky og angste dyr (plukket fra foderrotterne!), men en dame købte en ikke helt lille hun, der var tam og tryg. Så man skal vælge dyret med omhu.
Bure og udstyr Kæmpe udvalg. Især hvis man også kigger på chinchillabure og fuglebure. Utroligt meget. Og masser af legetøj. I gnaversektionen er det lidt småt, men kigger man på ilder hængekøjer og papegøjestiger og reb, fuglebade osv. osv. kan man købe sig fattig... De har også rotteseler (!) og meget andet sært. De har desuden supergode madskåle der kan monteres på burvæggen, og det er ret praktisk. Stort udvalg af drikkeflasker. Og mange typer transportbure. Kort sagt: rigtig meget.
Foder og godbidder Rigtig rigtig meget! Masser af forskellige slags, og også en stor "bland-selv-bod". Masser af specialprodukter til rotter, men bemærk at meget indeholder farvestoffer og er for fedt. De har også masser af mineral-, kalk- og vitamin gnavesten samt andre helse/vitamin præparater.
Strøelse Mange størrelser spåner (men gran) og hø, og desuden strøelse osv til andre typer dyr, hvoraf noget kan bruges . Bl.a. har de bøgeflis til reptilerne, der med fordel kan bruges til rotter, og chinchillasand. De har dog ikke nogen af de papir-produkter som England og Canada har, og ikke andre alternativer til fyrretræsspåner end bøgeflisen, som er grovere. Tilgengæld havde de birke-hø, med birkespåner i også, men det var kun en lille pose og jeg så mos i, som jeg ikke ved hvordan rotter reagerer på.
Priser Almindeligt niveau. Mulighed for storkøb. Dog er der så utroligt meget at man nemt køber sig fattig...
Personalets viden og rådgivning Jeg synes ikke den er god, men jeg har også kun snakket med en enkelt. De løfter dem i halerne, og virker meget supermarked-ekspeditions-agtige. Søde nok, men stedet er simpelthen så stort at det personlige touch nemt går tabt. De virker heller ikke særlig dyreetiske, men istedet salgsorienterede. Og deres rotter går jo på fyrspåner, på trods af at de har muligheden for alternativer. De er store nok til at importere hvad som helst. De burde advare mod spånerne og have et godt alternativ med de samme sugende, lugtdæmpende egenskaber. I betragtning af hvor mange varer de har, synes jeg ikke de guider godt i hvad man bør købe.
Generelt indtryk af butikken Kæmpe. Jeg kan egentligt ikke lide stedet, men det er alligevel fascinerende. Der er café midt i butikken, der er en tank med hajer og tropiske fisk, der er aber og en reptil grotte med udstillede fugleedderkopper, slanger, krokodiller og firben. Der er en litteratursektion, og der er supermarkeds-style kasser med rullebånd, og slik, is og legetøj oppe ved kasserne så ungerne lokkes til at købe mere. Forretningen er inddelt i sektioner med dyretyper, kat, hund, gnavere, heste, fisk osv. Man skal rundt i alle sektionerne for at finde alt til rotter, f.eks. fuglesektionen for legetøj og burudvidelser, i fiskesektionen er en type transportkasser til gnavere, hestesnacks er også fint, gratis hundemadsprøver i hundesektionen osv. Butikken er bestemt et besøg værd, også som en mini zoo-hygge-udflugt. Men man skal være kritisk og standhaftig...
ValbyAqua Fauna
Anmelder: Chalotte L, juni 2002
Anmeldelse: 
Rotter Sidst jeg var der, havde de kun små unger der gik sammen blandet køn. Sælges også som foderdyr.
Bure og udstyr I betragtning af butikkens størelse (lille) er der et stort udvalg. De sælger også brugte bure.
Foder og godbidder Massere at vælge imellem både til gnavere og specielt til rotter.
Strøelse Ved kun at de har høvlspåner og hø.
Priser Normale priser, bortset fra når der er tilbud.
Personalets viden og rådgivning Nu har jeg ikke snakket så meget rotter med dem, men de er rigtig søde og ved en del om de fleste kæledyr. De har også selv haft forskellige slags kæledyr. God personlig rådgivning.
Generelt indtryk af butikken Udemærket sted at købe tilbehør og andet til dyr. Jeg tror dog ikke, at jeg ville købe rotter der. Man kan altid få dem til at bestille ønsket foder eller andet hjem.
 
Nogle dyrehandlere er deres ansvar bevist - andre er ikke. Nogle dyrehandlere er omhyggelige med hygiejnen, mens andre er ligeglade.

Idet køb af rotter ikke kun handler om forholdene for én slags dyr, men også om dyrehandlerens generelle niveau, så lægger denne side fokus på flg. områder:
  • Rotter
  • Bure og udstyr
  • Strøelse
  • Priser
  • Personalets viden og rådgivning
  • Generelt indtryk af hele butikken
Alle meninger på denne side er subjektive, og der kan forekomme forskellige oplevelser af den samme dyrehandler.