Underholdning
16 gode grunde...
Dyrekredsen
Ultimativ fotoguide...

Rottemor irettesætter rotteunge

16 gode grunde...

...til at få mere end den ene rotte man umiddelbart havde planlagt. Dette er blot et eksempel på, hvordan ens planer om 1 rotte ender med 20 rotter *S*.
 1. Man køber 1 rotte, da dette er et godt kæledyr (i dette tilfælde hunrotter).
 2. Man finder ud af, at rotten er et flokdyr og beslutter sig til at få to.
 3. Den ene rotte dør før tid, og den anden skal selvfølgelig ikke være alene.
 4. Man vil ikke gentage, at en enkelt rotte står alene tilbage, derfor skal der minimum være tre.
 5. Disse tre bør selvfølgelig have en hvis aldersforskel, så de ikke alle falder fra samtidig.
 6. Ulige tal er ikke gode, derfor skal man have fire.
 7. Men det er sværere at sætte en sammen med flere, da de har glæde af at støtte sig op ad hinanden, derfor skal man købe to, hvilket bringer os op på 5.
 8. Så er vi igen på et ulige tal, men dette løser sig, da det viser sig, at den ene af de nykøbte rotter er drægtige. Der kommer 11 babyer.
 9. Man beholder minimum 1 baby (i dette tilfælde nok tre, da en er et dårligt tal, og 2 giver et ulige tal).
 10. Nu skal man ikke have flere rotter, meeeeeen…. Man kigger tilfældigvis ned i dyrehandlen, og hvem sidder der?? Den rotte man har ledt efter hele livet… man er nødt til at tage den med hjem.
 11. Nu er det helt sikkert slut, ulige eller ej, meeeeen… så er der en eller anden på rottenet, der sætter babyer til salg. Og der er jo billeder af dem *suk*. Dem skal man i hvert tilfælde have to af. Og det er jo med stamtavle, så denne gang er det anderledes
 12. Nu når man har rotter med stamtavle, så kunne det være rart med et planlagt kuld, derfor skal man have fat i en han.
 13. Da der ikke er en til låns med det ønskede temperament/helbred/farve/aftegning, finder man en i en dyrehandel. Man køber denne med fuld intention om at aflevere den tilbage, når parringen er overstået.
 14. Da parringen er overstået, er man så dybt forelsket i denne søde hanrotte, at han selvfølgelig skal blive hos en resten af livet.
 15. Men denne søde hanrotte skal ikke gå alene, derfor anskaffer man sig to nye hanner. Det er lettere at introducere to for en ældre han. Alt dette gør man selvfølgelig inden kuldet er blevet født.
 16. Nu bliver der født 14 raske babyer. Denne gang er man uheldig. Medlemmerne på Rottenet og andre steder vil ikke have flere rotter. Og da man ikke ejer en scanner, kan man ikke lokke med billeder, ligesom de andre gør. Man får dog afsat 8 med 6 i rest. Disse seks søde unger, der er født og opvokset ved en, kan man ikke sende til en uvis skæbne hos en dyrehandler. Så man beholder alle 6.
 
Cinnamon og Collaitz sad en dag og snakkede om, at man på en eller anden måde altid ender med flere rotter end planlagt. På daværende tidspunkt skulle Cinnamon oprindeligt have 4, Collaitz skulle have 2... Begge har nu langt flere *G*
Denne liste blev lagt på forummet i oktober 2002 af Cinnamon og Collaitz, der havde siddet og foretaget ovenstående spekulationer. Der er foretaget enkelte tilretninger i teksten.